Pronađi članak:

13. 2. 2010.

Edge (igrica)



Edge je jednostavna puzzle mozgalica sa 43 nivoa (3 koja se moraju otkljucati) za igru. Neki su veoma jednostavni, ostali zahtevaju vestinu i malo razmisljanja. Dizajn je precizan geometrijski i svodi se na kocku.

Svrha je dovodjenje sarene kocke do cilja prelazeci raznorazne prepreke bez pada sa ivice. Usput skupljate dragulje cime otljucavate tri dodatna nivoa. Imate neogranicen broj zivota, ali sto vise igrate nivo, to je rezultat na kraju nivoa losiji.



Kroz nivoe postoje prekidaci koje morate zgaziti kako bi se aktivirali blokovi koji ce vam npr. pomoci da se savladaju prepreke. Postoje i polja koja smanjuju kocku koja tada ima mogucnost penjanja uza zid i provlacenja kroz tunele, sto nije mnoguce kod regularne velicine.




Mala mapa u levom gornjem uglu pomaze pri orijentaciji. Postoje tri vrste navigacije: prevlacenje prstom (preporuka), nagibanje telefona ili uz pomoc kontrola na ekranu. Igra po sopstvenoj zelju u landscape ili portret modu.

Zvuk je prikladan, a muzika retro 8-bitna. Cela atmosfera je prijatna.

Igrica je zabavna i zanimljiva. Nije prosecna igra koja se igra par minuta pre nego sto bude izbrisana. Kosta 4.99$ na AppStoru ili je besplatna.

Zanimljiva i lepa igrica koja ce vas sigurno zabaviti vise sati. Probajte igricu, necete se razocarati!

Pogledajte demo:

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: