Pronađi članak:

недеља, 14. фебруар 2010.

Trapcall - otkrivanje skrivenih brojevaPostoje mnogi kojima je iz nekog razloga nelagodno da primaju pozive od skrivenih brojeva ili se jednostavno ne javljatu na iste. Za sve njih ovaj servis je resenje.

Trapcall je online sevis koji omogcava da svaki skriveni broj bude otkriven, bilo da dolazi od reklamirajuce kompanije ili od prijatelja koji je sakrio brij, i time uvek znate ko vas zove.
Potrebno je da se samo jednom prati nekoliko koraka do podesavanja servisa. Princip je jednostavan i sastoji se u preusmeravanju poziva na odredjeni servis koji ne dozvoljava skrivanje brojeva, koji se potom vraca nazad, odblokiran.

Posle podesavanja, sve sto korisnik treba da uradi jeste da prilikom primanja blokiranog broja odbije poziv, i za par sekundi isti pozivac ce zazvoniti bez skrivenog broja. Pozivac nema nikakav uvid u preusmeravanje svog poziva.Pored osnovnog servisa, postoje i dva napredna koji dodaju mogucnosti poput transkripta govorne poste ili snimanja poziva.

Jedini nacin pravog skrivanja broja je kupovina Spoof Kartice od iste firme preko koje mozete birati licnu identifikaciju. Servis mozete probati besplatno na ovoj adresi!

Servis nazalost ne podrzava domace provajdere.

Video demonstracija:PROČITAJ JOŠ:

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...