Pronađi članak:

28. 4. 2011.

Beli iPhone 4 od danas u prodaji!



Apple fanovi, ali i svi ostali zaintersovani moći će da ga kupe u 28 zemalja, najbliže Srbiji - u Austriji, Češkoj i Italiji, a uskoro bi broj zemalja trebalo da bude proširen.

Zašto se toliko čekalo? Ranije objašnjenje bilo je da je pravljenje belog iPhonea znatno veći izazov nego što su to mogli da pretpostave. Isti razlog je i sada potvrđen.

"Mislili smo da to možemo pre godinu dana, odnosno kada smo lansirali iPhone 4, ali se ispostavilo da nije tako", rekao je Fil Šiler, potpredsednik kompanije Apple. Činjenica da su toliko dugo radili na njemu, istakao je on, učinila je da sada mogu da isporuče proizvod koji je "dorastao očekivanjima".




"Beli iPhone 4 je konačno stigao i divan je", rekao je Šiler. "Cenimo što ste čekali dok smo mi pažljivo radili na tome da svaki detalj bude dobro urađen".

Iako je model star skoro godinu dana, i za nekoliko meseci bi trebalo da se pojavi nova verzija, koja će se, prema poslednjim informacijama, verovatno zvati iPhone 4S, svi koji su čekali upravo na beli iPhone 4 od danas ga mogu naruciti po ceni istoj kao i za crni model na Apple online prodavnici.

Isporuka je za 3 - 5 dana ili se moze kupiti istog dana u AT&T i Verizon radnjama. Zemlje osim Amerike u kojima je dostupan beli iPhone 4 su Austrija , Australija , Belgija, Kanada , Kina , Češka Republika , Danska , Finska , Francuska, Nemačka, Hong Kong , Irska , Italija, Japan , Luksemburg , Makao , Holandija , Novi Zeland, Norveška , Singapur , Južna Koreja , Španija , Švajcarska , Švedska , Tajvan, Tajland , SAD i Velika Britanija.

(b92.net)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: