Pronađi članak:

22. 4. 2011.

Izašao "Superbrothers: Sword & Sworcery EP" konačno!



Psihosocijalni, audio vizuelni eksperiment, mitsko poetska avantura "Superbrothers: Sword & Sworcery EP" koju smo najavili pre vise od godinu dana je konacno izasla! Za sve koji ne znaju, S&S je inovativna, bizarna i brilijantna 8-bitna avantura koja je prvo izbacena za iPad i automatski postala kultni hit!

Igrica bi najjednostavnije mogla da se opise sa gaming meets art. Opisati igricu kao point & click bi bila nepravda jer igrica kao ova puna igrackih elemenata, sarma i dosetljivosti ne postoji.




Pocev od muzike (za koju je zasluzan Jim Guthrie) za koju se savetuju upotreba slusalica, preko pozadinskih zvukova, do neobicno inteligentnih i jednostavnih dijaloga u misticnoj atmosferi. Garantovano ce vas privuci ovo 8-bitnog remek-dela.



Igrica poziva da se ulogujete na Twitter i podelite progres ali ne na dosadan nacin na koji to cine ostale igrice, vec ce vasi pratioci videti delove dijaloga koji otkrivaju fragmente price u kojoj je zarobljen vas um.

Igrica je kompatibilna sa iPhonom, iPodom i iPadom i zahteva minimum iOS 3.2.

Pogledajte trejler i gejmplej:





Superbrothers: Sword & Sworcery EP kosta 4.99$ na App Prodavnici ili je preuzmite besplatno odavde. Pogledajte nasu galeriju ostalih aplikacija za iPhone.

Preporuka!



(i-Enthusiast)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: