Pronađi članak:

20. 5. 2011.

Dodatna oprema za iPad od Logitech-a



Firma Logitech je najavila liniju dodatne opreme za iPad (i Android tablete), od eksternih tastatura do zvucnika za idealno okruzenje vaseg tableta.

Kompanija Logitech, jedan od najpoznatijih proizvođača računarskih periferija, sve se više okreće modernim tržišnim trendovima. Nakon što je proizveo Revue, set-top-box za platformu Google TV, Logitech je predstavio novu liniju dodataka (tastatura i zvučnika) za iPad i Android tablete, a za naredni period najavljeno je još takvih "mobilnih proizvoda". Jedan od novih uređaja koji privlaču posebnu pažnju je Logitech Keyboard Case, tvrda futrola (poklopac) za iPad sa velikom tastaturom. Razvijena je u saradnji sa kompanijom ZAGG, poznatoj po proizvodnji neuništivih zaštitnih folija za mobilne telefone.


Keyboard Case je napravljen od aluminijuma, i čvrsto naleže na ekran, tj. "navlači" se na ivice kućišta. Na taj način štiti iPad. Kada se tablet izvadi iz njega, korisniku je na raspolaganju komforna tastatura, koja se povezuje preko Bluetootha, a na koju se iPad bez problema "uglavljuje" tako da stoji u uspravnom položaju. Ovaj dodatak će biti u prodaji početkom juna, dok preporučena cena iznosi 100 evra.



Druga predstavljena tastatura nosi jednostavan naziv Logitech Tablet Keyboard, što znači da je univerzalnog tipa, tj. da se može koristiti sa svakim tabletom. Sa njom se isporučuje i kompaktno postolje za sam uređaj, pa tako svaki tablet možete uspravno postaviti na sto i dobiti pravi mali računar. Povezuje putem Bluetootha, a prodavaće se po preporučenoj ceni od 60 evra. Uz ovu tastaturu, savršen dodatak je i Logitech Tablet Mouse, koji podržava Bluetooth povezivanje sa tabletima koji rade na Androidu 3.1 ili novijem. Njegova cena će iznositi oko 35 evra.



Na kraju, Logitech Wireless Speaker je, kao što mu samo ime kaže, bežični komplet zvučnika bilo za iPad, bilo za Android tablete. Povezuje putem Bluetootha, a odlikuje se dometom od 15 metara i dopunjivom baterijom koja bi trebalo da obezbedi do 10 časova neprekidnog slušanja muzike. I on će se naći u prodaji od juna, po preporučenoj ceni od oko 100 evra.

Za vise detalja cene i predprodaju, posetite ovu adresu. Pogledajte nasu galeriju dodatne opreme za iUredjaje.

(mobihobi)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: