Pronađi članak:

12. 5. 2011.

Stigao novi, mnogo moderniji Twitter za telefone



Twitter kompanija je korisnicima ponudila sjajnu alternativu za Twitter aplikacije. Slično kao što je Google uradio sa Gmailom, Twitter je napravio potpuno novi Web-bazirani mobilni Twitter, koristeći standard HTML5.

Sada preko svakog telefona možete pristupiti Twitteru i koristiti praktično sve uobičajene funkcije, bez obzira koju mobilnu platformu koristite (potreban vam je samo moderan mobilni browser).




Iz kompanije kažu da je novi mobilni Web klijent brz, sa uglađenom tranzicijom između tabova, zatim veoma moćan, jer podržava upravljanje gesturama i optimizovan je za telefone sa velikim ekranima, ali uz to i veoma jednostavan za korišćenje. Navodno je dovoljno dobar da zameni svaku oficijelnu ili nezavisnu aplikaciju.

Sve što treba da uradite jeste da usmerite browser svog telefona na Twitter.com (ako imate browser koji podržava HTML5). Ukoliko vam se ipak ne pojavi nova verzija sajta, ne brinite - iz kompanije su saopštili da će ga, tokom naredih nedelja, postepeno uključivati za sve veći broj korisnika.

(mobihobi)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: