Pronađi članak:

28. 6. 2011.

Disney Comics: Diznijevi stripovi na iPhonu


Obimna kolekcija stripova pod brendom Disney po prvi put je dostupna u digitalnom obliku na jednom mestu, u okviru nedavno predstavljene aplikacije Disney Comics za operativni sistem iOS.

Kompanija Disney Publishing Worldwide u petak je predstavila aplikaciju Disney Comics koja će čitaocima ponuditi više od pedeset stripova, kratkih priča i grafičkih novela. Izbor je veliki i kreće se od klasika poput priča u kojima glavnu ulogu nosi Mickey Mouse do novih stripova kao što su Toy Story i Cars 2. Iako je početna ponuda od 50 priča samo mali deo velikog broja naslova koje Disney predstavi svake godine, u planu je da se svake nedelje dodaju dva nova stripa.


Korisnici mogu prilagođavati prikaz birajući vertikalan ili horizontalan položaj ekrana i podešavati okretanje strana automatski ili ručno. Disney je integrisao i zvučne efekte karakteristične za stripove, zumiranje jednim dodirom (samo na iPadu) i jednostavno postavljanje na Facebook. Korisnici mogu pogledati nekoliko strana stripa pre kupovine, primati osvežene verzije naslova koje prate i preuzimati naslove direktno na iPad, iPhone ili iPod Touch kako bi ih čitali i kada nisu povezani s internetom.



Aplikacija Disney Comics može se preuzeti besplatno iz Applove onlajn prodavnice i zahteva operativni sistem iOS verzije 3.1 ili noviji. Jedan strip, koji se kupuje u okviru aplikacije, košta 1 dolar, dok tematski kompleti koštaju 4 dolara.

Besplatno preuzimanje aplikacije. Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: