Pronađi članak:

17. 6. 2011.

Facebook konačno izbacuje aplikaciju za iPad?



Facebook je spreman da konačno lansira zvaničnu aplikaciju za iPad, tvrde dobro obavešteni izvori New York Timesa. Naime, iako oficijelna Facebook aplikacija za iPhone postoji još od 2008. godine, zaista je neobično da, više od godinu dana nakon premijere prvog Appleovog tableta, sličan softver do sada nije ponuđen za iPad.

Kako piše u tekstu New York Timesa, Facebook za iPad je u završnoj fazi testiranja, a pažljivo je dizajniran i optimizovan za upotrebu na tabletima. Izvori bliski kompaniji čak tvrde da se na samoj aplikaciji radi gotovo godinu dana, te da je ona tokom razvoja promenila nekoliko iteracija dizajna i funkcionalnosti.




Oni objašnjavaju i da je razlog ovolikog kašnjenja aplikacije za iPad konstantno mešanje samog Marka Cukerberga, koji želi lično da bude umešan u svaku odluku tog projekta. Rezultat je ipak sjajna aplikacija, sa veoma elegentanim dizajnom. "Foto i video iskustva su fantastična. Nude punu rezoluciju i sliku preko celog ekrana", rekla je za NYT osoba koja je imala prilike da vidi aplikaciju.

(mobihobi)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: