Pronađi članak:

18. 7. 2011.

ArrangeStatusBar: Premestite ikonice u status baru



ArrangeStatusBar je još jedan odličan Cydia tweak kojeg je kreirao Elias Limneos koji je također upravo izbacio AnimateBattery tweak koji animira sliku baterije na lock zaslonu za vrijeme punjenja.

ArrangeStatusBar vam dozvoljava da premjestite ikonice u status baru. Dakle, stvari kao sat, bateriju, ime operatera, WiFi signal, 3G signal i sve ostalo što imate u status baru.

Tweak radi na isti način kao i premještanje regularnih app ikonica. Čim dotaknete jedan od elemenata prstom, moći ćete ga pomaknuti lijevo ili desno, odnosno gdje vam više odgovara.

Tweak vam također omogućava da vratite sve status bar ikonice nazad na svoje mjesto. Sve što trebate uraditi je otići u postavke, kliknuti na ArrangeStatusBar, te na “Reset Status Bar” kao na slici. Nakon toga trebate respringati vas iUređaj.



ArrangeStatusBar radi na iPhone, iPadu i iPod Touchu. Tweak je potpuno besplatan i možete ga naći u Rayan Petricevom repou a za koji dan će vjerovatno izaći i na BigBoss Repou.

U svakom slučaju, ako nemate njegov repo instaliran, ova vam je adresa: http://rpetri.ch/repo. Pogledajte nasu galeriju Cydia dodataka.

(omizio)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: