Pronađi članak:

16. 7. 2011.

Dreamboard: Alternativa za Winterboard



Većina vas koji ste se odlučili da jailbreakate svoj iPhone vjerovatno je upoznata sa Cydia aplikacijom WinterBoard. Ova aplikacija sa nama je već duže vrijeme i odavno je postala non plus ultra za sve one koji žele da promijene izgled iOS interfacea. Taj posao WinterBoard je obavljao sasvim zadovoljavajuće, a izbor mogućih tema u Cydia-i nekad se čini beskonačnim. Međutim, problemi sa usporavanjem operativnog sistema, potrošnjom RAM memorije i integracijom pojedinih tema, pogotovo na novijim iOS verzijama, već odavno su pokrenuli glasine o dolasku alternative. Dreamboard a dugo očekivana alternativa za Winterboard.



Mnogo detalja nije još poznato iako se spominje da bi DreamBoard samo nudio način da primijenite neku temu na iOS bez previše dodatnih opcija. Jedna od tema koja dolazi po default-u sa ovom aplikacijom i koja plijeni pažnju je android tema. Ona ne samo da vam daje izgled ovog Apple-ovog ljutog konkurenta nego vam nudi i izbor widgeta koji zamjenjuju redove sa ikonama.




Ostaje nam da vidimo u kojem će smjeru teći razvoj DreamBoard-a i kolika nas podrška od strane developera koji dizajniraju teme očekuje u budućnosti. Ovu aplikaciju možete da pronađete na Cydia-i ppo cijeni od 3$, jedina napomena od strane developera je da DreamBoard nije preporučljivo koristiti na starijim uređajima kao što je iPhone 3G. Prije instalacije možete pogledati i ovaj video da vidite DreamBoard u akciji:



(omizio)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: