Pronađi članak:

23. 7. 2011.

Google+ želi slavne ličnosti



Uprkos početnom skepticizmu zasnovanom na ranijim neuspešnim pokušajima Googlea da uđe u socijalne vode, Google+ nastavlja da privlači veliki broj korisnika. Kompanija, međutim, još uvek ne podržava bilo kakvu upotrebu novog servisa osim personalne - tako je čak i blokirala nekoliko naloga koji su zvali po imenima slavnih ličnosti, ali ili po kompanijama, u cilju promocije biznisa.

Sigurno je, pak, da će se ove stvari kasnije promeniti. Kompanija je već najavila da razvija stretegiju prisustva celebrity ličnosti na Plusu, te da traži načine na koji može verifikovati da li su njihovi nalozi pravi ili ne (kao što znamo, Facebook je prepun lažnih naloga). Takav sistem verifikacije naloga već ima Twitter.




Iako Google nije objavio više detalja na ovu temu, Google+ tim je najavio da bismo testnu verziju takvog sistema mogli da vidimo već krajem sledeće nedelje. Sistem verifikacije slavnih ličnosti najverovatnije će uključiti njihove agente ili predstavnike za javnost, a s obzirom na važnost selekcije informacija u javnim medijima, sigurno smo da će svi pristati na to.

(mobihobi)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: