Pronađi članak:

24. 7. 2011.

iPhone 3GS ostaje u ponudi i kada izađe iPhone 5?



Da li će se iPhone 3GS prodavati i u trećoj tržišnoj godini? Priča oko jeftine iPhone verzije ne prestaje da uzima zamah. Portal BGR je uspio iskopati „zaista pouzdan“ izvor koji tvrdi da će Apple definitivno predstaviti novi iPhone krajem kolovoza. Ovo nije prvi put da čujemo ovakvu glasinu, ali, tu cijeloj priči nije kraj. Isti izvor navodi kako će Apple od tog trenutka imati tri modela iPhonea u ponudi. Pitate se kako tri? Osim što bi smo trebali dobiti novi iPhone 4S/5 (ili kako god se odluče da ga nazovu), u ponudi ostaje iPhone 4 ali i iPhone 3GS!

U toj režiji, iPhone 3GS bi, naravno, preuzeo ulogu jeftinog modela „dostupnog svima“ po cijeni od 350$ za prepaid model bez ikakvih ugovora. Prilično hrabra cijena za smartphone koji ima već cijele dvije godine tržišnog staža, ali s druge strane, ta cijena je gotovo dvostruko niža od one po kojoj se iPhone 4 nudi bez ugovora. S obzirom da beta verzije iOS 5 operativnog sustava pokazuju kako iPhone 3GS neće biti uskraćen za većinu funkcija koje će taj firmware donijeti, to bi se moglo pokazati kao dobar potez.




Pomenuti izvor izbrbljao je kako se dizajn nadolazećeg iPhonea 5 neće razlikovati od onog koji poznajemo na iPhoneu 4 a tu tvrdnju potkrepljuje i činjenicom da bi proizvođači već futrola i dodatne opreme ne bi znali držati jezik za zubima da je to slučaj, te da bi izgled futrola za novi model već otkrio drugačije značajke dizajna. Drugi „pouzdani izvori“ se sa ovom tvrdnjom baš i ne slažu tako da debata oko izgleda iPhonea ostaje otvorena u nadolazećim tjednima.

(omizio)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: