Pronađi članak:

29. 7. 2011.

iPhone 5: da li gledamo u njegove prve fotke?



Čini se kako ni jedna glasina u posljednje vrijeme nije dobila ovoliko medijskog prostora! O čemu se radi? Ekipa sa američkog bloga 9to5mac dobila je dojavu u vidu mutne fotografije na kojoj se može vidjeti prilično neobičan i nepoznat model iPhonea. Fotografija je uslikana ranije ovog tjedna u San Francisco-u a momak koji ju je uslikao vjeruje da se radi o prototipu iPhonea 5 u rukama Apple uposlenika na putu doma.






Brže – bolje uredništvo ovog bloga kontaktiralo je osobu koja im je poslala fotku. Ispostavilo se da je ovaj “špijun amater” i sam imao dvojbe oko toga kakav je iPhone imao pred očima dok nije došao doma i ugledao fotke zelene futrole napravljene, navodno, za nadolazeći iPhone 5. Pogled na tu futrolu doveo ga je do zaključka da bi perfektno pristajala uređaju koji je ranije vidio.



Navodi se kako je naš fotograf bio u posjedu iPhonea 3GS a trenutno u svom vlasništvu ima iPhone 4, a govori kako ga ono što je vidio ne podsjeća ni na jedan iUređaj koji se ikada mogao kupiti. U daljnjim opažanjima ova osoba govori kako neobični iPhone ima vidno veći zaslon od ranijih modela te da je tanji i širi od sada dostupnog iPhonea 4. Spominju se i metalni rubovi kao i pozadina načinjena od sjajne plastike ili stakla. “Dojavljivač” nije mogao jasno vidjeti Home tipku na prednjem dijelu uređaja a govori i kako je osoba koja je ovo čudo držala u rukama cijelo vrijeme pokušavala da prekrije Apple logo na poleđini (osim na nekoliko sekundi kada je fotka napravljena), citat: “Činilo se da pokušava sakriti svoj uređaj više nego prosječan smartphone korisnik!”



Na 9to5mac uvjereni su kako je ovo prototip iPhonea 5, ali niko nije siguran u potpunosti. Uređaj djeluje kao previše tanak i ravan da bi bio iPhone 3GS, a crna pozadina sa Apple logom sugerira kako ovdje nije u pitanju iPod touch. Ipak, fotke baš i ne odišu kvalitetom i jasnoćom i cijela stvar bi mogla biti iPhone 3GS u nekakvoj futroli. U svakom slučaju, priča je dovoljna da rasplamsa maštu ljubitelja i mrzitelja Applea.

(omizio)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: