Pronađi članak:

21. 8. 2011.

[Uputstvo] Kako da snimite custom iOS 5 Beta 6 na iPhone uz pomoc sn0wbreeze-v2.8b5?



Nas citatelj Mumo iz Bosne nam je poslao ovo super uputstvo za snimanje iOS-a 5 beta 6 uz pomoc sn0wbreeze programa. Ako ga ispratite, imacete funkcionalan iOS 5 na svom iPhonu i moci cete da koristite telefon za telefoniranje, bice jailbreakovan i nema problema sa Gevey.

1. Potrebni su vam sledeci programi:

- Preuzmite iOS 5 beta 6 (adresa)
- Preuzmite iTunes 10.6b (adresa)
- Preuzmite sn0wbreeze-v2.8b6 (adresa)

Ovaj Sn0wbreeze je veoma bitna stvar ako vam tel nije simfree i ako neamte registrovan UDID jer uklanja UDID registaraciju i vremensko ogranicenje bete. Takodje ima opciju hacktivation znači ne treba vam kartica sa mreze za aktivaciju i takodje ne dize baseband na 5 nego ostavlja stari tako da vam Geavy moze raditi na ios 5.




2. 3.Ekstraktujete dmg fajl i izvucete ispw, instalirate iTunes, pokrenite sn0wbreeze. Onda ispw iPhone3,1_5.0_9A5302b_Restore dignete u sn0wbreeze-v2.8b6 programu, onda next, izaberete expert mode, pa general, zakacite hactivation i udid remower i onda next napravite ispw.

3. Kad na desktopu dobijete fajl sn0wbreeze_iPhone 4-5.0b6 onda idite u DFU mode (pokrenite iTunes pa Shift + Restore , pa izaberete sn0wbreeze_iPhone 4-5.0b6 sa Desktopa. Ako vam izbaci neki Error, skinete iReb aplikaciju (adresa), pokrenite je i odradite postupak, pa ponovite korak 4. od pocetka.

4. Kad se Restore zavrsi na desktopu ce te naci folder iBooty-for-5.0b5 koji je sn0wbreeze napravio. Ponovo ubacite iPhone u DFU mode, pratite upostva koja vam zadaje iBooty i vas iPhone se bootuje na ios 5. U iTunesu izaberete koji Backup želite (novi iphone ili vas koji ste imali prije dizanja iOS-a). Tel se resetuje, ponovo procedura sa iBooty i imate iOS 5 b6 pratite uputsva i to je to imate jailbrekovanu 5

Napomena za Gaevy: Kad ste sve zavrsili dok je tel upaljen izbacite gaevy i ponovo ga vratite i onda klasicna procedura samo sto ne cekate da se crtica pojavi nego odmah broj 2 sec cekate i Airplane mode i to je to

Napomena za Facetime: Prilikom aktivacije izaberite mail a ne broj i to je to , iMesage nisam jos skontao izgleda da ne moze

Hvala ti Mumo, a ostalima srecno i javite utiske!

2 коментара:

  1. Nakon sto se zakazi hactivation i UDID dolazi sledeci prozor u kome trazi da se zakaci neka aplikacija.AKo se ne zakaci vraca na pocetaka u sekciju General.
    O cemu se radi, kao da predjem ovaj deo?

    ОдговориИзбриши
  2. Onda izaberi Build IPSW

    ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: