Pronađi članak:

13. 9. 2011.

iPhone 5 ce biti duplo brzi nego Samsung Galaxy S II



Tko god kaze da je Android operativni sustav bolji od iPhonea iOS-a, nije nikada koristio iPhone 4 na iOSu 4. Tocka! Naravno ovo se mozda i promjeni jedan dan, nakon sto Google prestane kopirati funkcije iOS-a. Na kraju krajeva svi smo mi drugaciji i svako trazi druge stvari od svog mobitela.

No svake godine Samsung, HTC i Motorola izbace takozvani “iPhone killer” telefon koji ima vise memorije bolji procesor itd. Naravno ovo se uvjek desi 6 mjeseci nakon sto je izasla zadnja verzija iPhonea. Na zalost, sve hardware statistike nisu uspjele ubiti iPhone sto je ocigledno po svim prodajnim statistikama. No necemo sad o tome.

Ove godine Anandtech blog je izbacio statistike koje pokazuju da ce iPhone 5 sa svojim A5 procesorom (istom koji je momentalo u iPadu 2) biti duplo brzi od momentalno najbrzeg mobilong telefona Samsunga Galaxy S II. Da jednom i mi usporedimo najnoviji iPhone sa starijim Android uredjajom.




Sto to znaci za korisnike iPhone? Nista. iPhone vodi bitku u dizajnu i jednostavnoscu upotrebe i iOS 5 ce biti prava zvijezda ove godine sa svih 200 novih funkcija od kojih pola jos i neznamo.

Ali za sve vas koji jos uvjek gledaju i prate Gigaherce i megabajte i misle da je samo to vazno u svijetu tehnologije, sada znate da ce iPhone 5 imati i najbrzi GPU.Pocnimo skupljati novce :).

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: