Pronađi članak:

8. 9. 2011.

iPhone 5 pri kraju, čeka se softver, uskoro premijera



Kako prenosi sajt Mocatakara, iPhone 5 je već debelo zagazio u fazu proizvodnje, a jedine manje probleme trenutno pravi softver. Izvori ovog sajta tvrde da su kompanije Pegatron i Foxconn, dva ugovorna proizvođača sa kojima Apple sarađuje, već proizveli veliki broj primeraka novog smartfona, ali na njima trenutno nema operativnog sistema.

Apple bi uskoro trebalo da im isporuči finalnu, ispravljenu verziju softvera (prva nije dobro radila), pa bi nakon njegove instalacije moglo da počne pakovanje i isporuka uređaja. Prema trenutno dostupnim informacijama, veći deo telefona, 85 odsto, napraviće Foxconn, dok je Pegatronu povereno 15 procenata prvih narudžbi. Ta kompanija, međutim, radi i CDMA verziju iPhonea 4.




U međuvremenu, Deutsche Telekom već prima predrezervacije za novi telefon, iako nije poznato kada on tačno stiže niti su objavljene njegove tehničke specifikacije. S druge strane Atlantika, procurela je informacija da će američki maloprodajni lanac Best Buy sledećeg meseca početi da prima pretporudžbine za iPhone 5 u ime operatera Sprint. Dakle, izvesno je da se premijera novog iPhonea svakom danom sve više približava.

(mobihobi)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: