Pronađi članak:

12. 9. 2011.

Vodafone otkriva detalje o iPhoneu 5



Svojom greškom Vodafone nam je saopštio više detalja o iPhoneu 5. Činjenica da operateri griješe i nije neka novost. Kada operateri pogriješe u vezi sa iPhoneom 5 to postaje zanimljivija novost.

Grešni operater u ovom slučaju je Vodafone, tačnije, njihov britanski ogranak, koji je jučer updateovao listu podržanih telefona za svoj Vodafone Sure Signal gizmo sa čak četiri varijante iPhonea 5 (vidi sliku) koji, kao što svi dobro znamo, još nije ni službeno predstavljen!




Pored nekoliko modela Nokiae te svih mogućih varijacija iPhonea 3GS i 4, tu je i fantomski iPhone 5 u verzijama od 16 GB i 32 GB, i to u bijeloj i crnoj boji. Najzanimljivija činjenica koju nam je Vodafone ovdje otkrio je to da, po svim prilikama, možemo zaboraviti na iPhone 5 sa memorijskim kapacitetom od 64 GB. Kako iPhone 3GS tako i iPhone 4 bili su dostupni u verzijama sa maksimalno 32 GB flash memorije dok su iPad i iPod touch u posljednje dvije generacije nudili i cijela 64 GB. Mnogi su se nadali, da ne kažem – molili, da će nadolazeći iPhone, takođe, biti dostupan sa dvostruko više memorije za sve naše aplikacije, igre, muziku.

(izvor)

6 коментара:

  1. Autor teksta iDoktor...
    Ne sjećam se da sam ikada pisao pod ovim pseudonimom, zanimljivo. Inače, ja sam Kile, i ovo je moj članak, ukraden sa omizio.com

    http://www.omizio.com/glasine/vodafone-nehoticno-otkriva-detalje-o-iphoneu-5/

    ОдговориИзбриши
  2. Kile, izvor teksta je naveden na kraju clanka.

    Nazalost, Blogger platforma sa koje mi objavljujemo, ne dozvoljava promenu nicka tako olako pa moramo na kraju da navedemo izvor.

    Ako je neophodno, mozemo i tvoje ime napisati pored linka?

    ОдговориИзбриши
  3. Da ste vi otvorili Uvjete korištenja na Omizio blogu vidjeli bi da tamo piše slijedeće:

    Prenošenje informacija objavljenih na blogu Omizio.com dozvoljava se isključivo uz uvjet da preneseni dijelovi originalnog teksta nisu duži od 500 znakova, pri čemu je navođenje izvora obavezno, a u slučaju da je riječ o web stranici, obavezno je i staviti link koji vodi na originalni tekst. Za drugačiju upotrebu, molimo da se javite Omizio.com teamu putem kontakt forme.

    Izvor nije linkovan, ukupno kopirana 923 znaka...

    ОдговориИзбриши
  4. Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  5. Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  6. Drugari, hvala na podrsci ali svako vredjanje i psovanje je zabranjeno na ovom blogu!

    "Uvjete korištenja na Omizio blogu" nismo procitali (our bad) pa nismo linkovali izvor, ali to cemo od sada raditi.

    Biberlee, hvala za upozorenje, nismo imali lose namere.

    Pozdrav svima!

    ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: