Pronađi članak:

8. 11. 2011.

6 dobrih aplikacija za iUređaje



Jako puno aplikacija i igra postoji na Appstoreu, a nemožete se odlučiti koja je prava za vas. Donosimo vam neke aplikacije i igre koje bi vam se mogle svidjeti!

Pa krenimo!

1. Garageband $4.99 (kupovina, besplatno preuzimanje)

Nakon što je Apple predstavio Garageband aplikaciju za iPad ona je postala velika senzacija. Sa jako dobrim izborom instrumentima,skladanjem glazbe i jos mnogo toga. Garageband vas pretvatra u jako dobrog muzičara! Ovih dana Apple je izbacio update za Garageband s kojim se podržava iPhone i iPod Touch. Također ovih dana Garageband je proglašena najboljom aplikacijom tjedna i na vrhu je plaćenih aplikacija. Ako nemate nikakvih iskustva sa gitarom, klavirom, bubnjevima onda je Garageband aplikacija za vas i također smart instrumenti s kojima postajete profesionalan muzičar. Za zabavu sjajna je aplikacija Garageband koju trebate imati!

Detaljniji opis i video mozete pogledati ovde.

Aplikacija je dostupna za : iPhone 4S,iPhone 4, iPhone 3GS, iPod Touch 3G i 4G,iPad 1 i 2






2. Modern Combat 3 : Fallen Nation $6.99 (kupovina, besplatno preuzimanje)

Modern Combat vraća se bolji nego ikad! Kao što smo već govorili da je Gameloft jedan od najboljih proizvođača iOS igra, a njihova najpopularnija igra je o kojoj sada govorimo Modern Combat. Prvi i drugi dio su bili sjajni, a sada treći dio je nešto savršeno. Kao i Garageband Modern Combat zauzima prvo mjesto u svojoj kategoriji na AppStoreu. Kao što neki govore da imamo Battlefield i Call of Duty u džepu, a po mojem mišljenju to je istina! Igra ima fantastičnu grafiku i sjajan multiplayer!
Isplati se kupiti i uživati u ovoj igri!

Igra je dostupna za:iPhone (4S,4,3GS), iPod Touch (3g i 4g), iPad (1 i 2)



3. Brothers in arms 2 : Global Front Free+ Besplatna (preuzimanje)

Još jedna sjajna igra Gamelofta, a sada je u Free izdanju, što znaći da imate cijelu igru besplatno na Appstoreu jednostavno je skinete na vaš iUređaj i krenite u akciju! Brother in arms sadrži sjajan singleplayer i više od 50 misija što stvarno jako zadovoljava ovu igru. Također ova igra ima i multiplayer sa tri moda. Otključavajte nova oružja i svakakve nove stvari!

Igra je dostupna za: iPhone (4S,4,3GS), iPod Touch (3g i 4g), iPad (1 i 2)



4. djay for iPhone & iPod Touch $0.99 (kupovina, besplatno preuzimanje)

Možda jedina stvar koju su dosta ljudi željeli da se stavi u Garageband. Djay je fantstična aplikacija koja vam omogućuje da postanete vrhunski dj. Uz nekoliko pjesama koje su već na aplikaciji vi možete dodati i vaše pjesme i stvoriti mix kakav vi želite. U aplikaciji možete koristiti ili mixati dvije pjesme od jedanput što je jako dobro. Uz još dosta dodatnih zvukova možete napraviti savršen mix!

Aplikacija je dostupna za : iPhone (4S,4,3GS), iPod Touch (3g i 4g), iPad (1 i 2)



5. Fruit Ninja : Puss in Boots $0.99 (kupovina, besplatno preuzimanje)

Nakon što se Fruit Ninja proslavio i ostavio dobar dojam na sve koji su ga igrali, došlo je vrijeme za nešto novo. Fruit Ninja: Puss in Boots je novi nastavak orginalne igre Fruit Ninja. Neki govore da je bolji, a neki govore da je lošiji od obične igre. Igra za sada sadrži dva moda, jedan je običan classic mode gdje izbjegavate bombe, a drugi je novi Bandito mode u kojemu imate možemo reći misije koje morate obaviti da dođete do finala i napravite svoj high-score. Za ovako dobru igru uopće nije problem dati 0.99 dolara jer se isplati imati je. Jednostavno igra koja ubija dosadu!

Igra je dostupna za : iPhone,iPod Touch i iPad






6. Living Earth HD – World Clock and Weather $0.99 (kupovina, besplatno preuzimanje)

Za kraj jedna sjajna aplikacija koju se također isplati imati. Living Earth je sjajan prikaz zemlje. Aplikacija vam omugućava da si odaberete svoje gradove i da znate za te gradove weather i koliko je u tim gradovima sati. Što je isto od većih prednosti je prikazivanje oblaka u realnom vremenu. Tako da znate kada vam dolazi kiša ! Također prikazuje dan i noć isto tako u realnom vremenu što izgleda sjajno. Za 0.99 dolara vrijedi imati ovu aplikaciju.

Aplikacija dostupna za : iPhone (4S,4,3GS), iPod Touch (3g i 4g), iPad (1 i 2)



Ako imate pitanja postavite ih u komentar! Pogledajte nasu galeriju ostalih aplikacija za iUredjaje.

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: