Pronađi članak:

26. 11. 2011.

Apple “Siri” protiv Microsoft “Tellme” (video)



Ako ne znate sta je Microsoft Tellme Voice Control niste jedini. Nismo ni mi do do pre par dana, ali ova funkcija Windows mobilnih uredaja je nedavno dosla u javnos blogosfere ali nazalost iz pogresnih razloga.

Pre par dana je Microsoftov direktor za strategiju i istrazivanje Craig Mundie u intervjuu sa Forbs magazinom rekao kako je Microsoft imao govorne kontrole slicne Siri-ju na svojim Win Mobile 7 telefonima vec duze od godinu dana i puno pre Applea te da misli da je Apple samo imao srece sa marketingom ove funkcije.

Naravno ovaj komentar se nije svideo nikome ko je imao sansu da isproba Siri a i Tellme voice control tako da su blogeri i news magazini imali odlicnu temu i u vecini slucajeva razapeli Mundiea i njegove komente.




Pogledajte i sami kako izgleda Tellme pored Siri-ja:



Pomalo smesno deluju izjave gospdina Mundie-a. Microsoftova tehnologija ne moze ni da ispravno prepozna unete glasovne komande, a kamoli da da povratne informacije. Nije ni cudo sto se Microsoft muci sa mobilnom Windows platformom i zasto im treba toliko dugo da se vrate na scenu, kada im direktor za iztrazivanje nove tehnologije i strategija misli da su ove dvije funkcije iste.

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: