Pronađi članak:

23. 11. 2011.

AppsGoneFree – dnevna ponuda aplikacija na akciji



Apple App Store i dalje je rekorder po broju aplikacija koje na izbor nudi svojim korisnicima. Sigurno znate kako developeri (ili čitava softwareska preduzeća) u određenim trenutcima imaju akcijske ponude kada svoje aplikacije, koje inače naplaćuju, nude potpuno besplatno.

Čak i ako ste pravi ovisnik o pregledanju bespuća Appleovog dućana aplikacija pronaći ovakve ponude može biti pravi izazov. Od pomoći u toj potrazi može vam biti aplikacija koju vam predstavljamo danas – AppsGoneFree.



Iza ideje za ovu aplikaciju stoji ekipa sa sajta AppAdvice koji je posvećen testovima najrazličitijih appova, praćenju ponuda i statistike za iste još od osnutka App Store pre nešto više od tri godine. Sama po sebi, aplikacija mi deluje kao mešavina sajta optimizovanog za iPhone i App Store, ali sučelje je dobro promišljeno i dopadljivo dizajnirano tako da ne ostavlja prostora za veću kritiku.




Sadržaj svakodnevno uređuje ekipa sa AppAdvice-a. U praksi to znači da svaki dan imate pregled aplikacija koje su postale besplatne na određeno vreme. Nekada ponuda može važiti samo za taj dan a nekada ona traje čitavu nedelju, pa i više. Sama ponuda se ne određuje automatski nego tu možemo naći aplikacije i igre za koje uredništvo smatra da zaslužuju vašu pažnju.



Korisne aplikacije, aplikacije za zabavu i šalu, igre, svaki put su uključene u dnevnu ponudu. Dnevnu ponudu vidi kao listu kroz koju možete scrollati ali ne zaboravite pogledati i ponude stare nekoliko dana jer je moguće da su pojedine aplikacije sa te liste i dalje besplatne. Pregled svake aplikacije sadrži kratak opis, screenshotove ali i link prema App Store-u. Pre nego krenete sa downloadom odabrane aplikacije proverite da li akcijska ponuda još vredi.



Čak i ako svakodnevno downloadujete crackovane aplikacije pametnije je dobiti je besplatno na akcijskoj ponudi, potpuno legalno. Za one koji aplikacije kupuju teško zarađenom lovom AppsGoneFree je aplikacija koju ne biste trebali ignorisati. Dostupna je za iPhone, iPad i iPod touch a u AppStore je možete nabaviti besplatno, samo kliknite na ovaj link.

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: