Pronađi članak:

30. 12. 2011.

SBSettings za iOS 5 (integracija sa notification centrom)


SBSettings je izmedju ostalog jedan od glavinh razloga zasto mnogi jailbreakuju svoj iUredaj. Ako pratite iAnatomiju onda ste verovatno vec culi za SBSettings posto smo o tome pisali u vise navrata ali sada kada je izasao iOS 5.0.1 untethered jailbreak skrenucemo vam paznju jos jednom na ovaj dodatak.

SBSettings je jedan od najstarijih Cydia aplikacije koji vam primarno dozvoljava da dodjete do svih podesavanja na vasem iUredaju puno brze i bez potrebe da idete u Settings i klikcete po razlicitim menijima.




Kao sto videite na slici nakon instalacije SBSettings se integrise u notification centar pa vam dozvoljava da ugasite/upalite WiFi, 3G, Bluetooth, Brightness, Airplane mode, location servis, da uradite Respring, Restart ili izgasite vas iUredaj. Osim toga SBSettings vam pokazuje IP adressu uredaja, Memeoriju koja se koristi i mnoge druge stvari.


Pored svega toga SBSetting ima stotine ekstenzija u Cydiji putem kojih mozete dodati i druge funkcije kako naprimer ugasiti sve aplikacije u pozadini ili zatvoriti sve tabove u Safariju i mnoge mnoge druge.

Neke od novina u iOS 5 verziju su:

  • Integracija sa notification centrom
  • Izbor izmedju starog nacina putem pop up prozora ili notification centra ili oboje.
  • Mozete birati koje postavke su vidljive a koje ne
  • SBSettings teme

SBSettings vam daje mogucnost potpune kostomizacije svega sto je ukljuceno u App tako da sami mozete odrediti kako ga otvoriti te koje postavke zelite a koje ne.

Da biste dodali SBSettings u notification centar morate otici u Settings, pa aktivarti SBSettings u notifikacijama kao i za ostale aplikacije za koje zelite notifikacije u centru.




Jedan od odlicnih ali manje poznatih funkcija SBSettingsa je mogucnost gasenja instaliranih Cydia tweakova sto je odlicno za pronalazenje tweakova koji vam prave probleme sa sistemom. Sto znaci ako vam uredaj uspori ili pada u safe mode mozete poceti gasiti Cydia tweakove bez potrebe da ih izbrisete kako bi nasli tweak koji vam pravi problem. Nakon sto ga nadjete mozete ugasiti ili skinuti doticni.

SBSettings je iOS 5 kompatibilan i potpuno besplatan i moze se naci u BigBoss repou. Ako imate jailbreakovan iUredaj ovaj dodatak bi vam trebao biti prvi koji skinite sa Cydije.

Pogledajte video demo:



izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: