Pronađi članak:

19. 2. 2012.

Ako želite jailbreak za iOS 5.1 skinite Kakao Talk Messenger


Vredna ekipa iz Kupertina sprema iOS 5.1 već neko vreme. Prošao je kroz nekoliko beta verzija i sasvim je sigurno da će novi firmware biti predstavljen zajedno sa iPadom 3 počektom idućeg meseca. Prvo pitanje koje nam svima pada na pamet je “Šta je sa jailbreakom?”

Kolege sa modmyi sajta primetile su jako zanimljive tweetove poznatog i priznatog jailbreak developera Stefana Essera, poznatijeg pod nadimkom i0n1c. Esser kaže kako je neophodno da svi oni koji žele jailbreakovati iOS 5.1, kada taj firmware postane dostupan za javnost, sa App Store-a downloaduju besplatnu aplikaciju Kakao Talk Messenger.



Verzija 2.8.8 ove aplikacije, navodno, sadrži propust koji bi mogao omogućiti jailbreak. Ono što je bitno za Vas i nas je to da odmah kliknete na link na kraju teksta i downloadujete ovu aplikaciju. Nije važno da li ćete je instalirati na svoj uređaj ali je poželjno da je imate na svome računaru.



S obzirom da je iOn1c na ovaj način obelodanio planove jailbreak zajednice Apple će sasvim sigurno brzo povući ovu aplikaciju sa App Storea pa vam preporučujemo da ne gubite vreme. Nadamo se da će pomenuti exploit zaista biti od pomoći za jailbreak iOSa 5.1.

Kakao Talk Messenger (besplatno preuzimanje)

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: