Pronađi članak:

1. 2. 2012.

Geohot dolazi u Beograd!



Da, dobro ste pročitali. Poznati haker, George Hotz, poznatiji kao geohot, koji je otključao prvi iPhone davne 2007. dolazi u Beograd kao gostujući na SHARE2 konferenciji.

Ukoliko pratite iPhone scenu nema šanse da niste čuli za njega. Haker super - zvezda, sa samo dvadeset dve godine. 'Izmislio' jailbreak za iPhone i iPad, jedini hakovao Playstation 3 da bi se potom branio u mesecima dugom sudskom procesu protiv kompanije Sony.




Nakon što je spor okončan na 'obostranu korist', Facebook ga je regrutovao u svoj tim. Međutim, pre nekoliko dana (25. januara), procule su se glasine da je napustio kompaniju. Nikada nije bilo poznato koju je poziciju George imao u Facebook-u, niti na čemu je radio tih nekoliko meseci.

Njemu možemo višestruko da zahvalimo za način na koji danas koristimo iPhone. Geohota ćete moći da čujete 26. aprila u Domu Omladine u sklopu SHARE2 konferencije.

Kao što se sećate, mi smo prenosili sa SHARE konferencije kao delegai, a nadamo se da ćemo i ove godine imati tu mogucnost.

Više informacija o SHARE konferenciji kada bude dostupno. Trenutni program možete pogledati ovde.

Do tada pogledajte kako je bilo prvog, drugog i trećeg dana prošle godine.

izvor

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: