Pronađi članak:

9. 3. 2012.

Ovako izgledaju fotke napravljene novom iSight iPad kamerom (galerija)



Novi iPad je stigao sa poboljšanom iSight kamerom.

Ona sada ima 5 mega piksela, napredni sistem optike od pet sočiva, senzor za pozadinsko osvetljenje, detekciju do 10 lica, auto fokus, manuelni fokus i ekspoziciju bilo kog dela ekrana.

Kad je video zapis u pitanju, može da snima pun HD od 1080p sa sve stabilizacijom slike.



U galeriji ispod pogledajte originalne ne obrađene slike i video snimke napravljene novim iPadom. Kliknite na sliku da vidite pun kvalitet.


Video:



Primer video stabilizacije:



Napišite utiske u komentarima!

Kompletnu specifikaciju novog iPada možete pogledati ovde.

3 коментара:

  1. Анониман10. март 2012. 16:11

    Cekaj bre malo! Cemu sluzi zaptavo ovaj ekran sa ovoliko piksela, ajd pored toga to oko nemoze ni da primeti razliku nego sto slike sa tih bednih 5 megapixela ne mogu da pokazu na toj rezoluciji. A ni programi ni aplikacije nemaju toliku rezoluciju. Tako da je ovo cist marketing... Galaxy note ima mnogo vecu gustinu piksela pa ga samsung nije tako reklamirao. Aaaaaa vidi kakav ekran! Cist debilizam!

    ОдговориИзбриши
  2. Apikacije ce prilagoditi toj rezoluciji to je sigurno. A sto se tice Samsunga, njihova greska sto nisu reklamirali displej...

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман10. март 2012. 16:37

    anonimni otvori sliku i pogledaj u koji\oj je rezoluciji pa ces videti da odgowara rezoluciji ekrana...a sto se tice aplikacija nemaju veze njihove rezolucije i asphalt 5 je kao nfs dhift na pc...

    ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: