Pronađi članak:

24. 5. 2012.

Apple testira dva iPhone prototipa sa ekranima od 4 inča


Sajt 9to5Mac, poznat po pouzdanim informacijama bezanim za glasine, izvestava da Apple testira cak dva prototipa iPhona.

Prototip modeli se testiraju u sedistu Apple kompanije sakriveni u debele maske kako bi se sakrio finalni dizajn od ostalih zaposlenih. Testiraju se dva modela sa vecim ekranom a njihove interne oznake su iPhone 5,1 (N41AP) i iPhone 5,2 (N42AP) i trenutno se nalaze u pre EVT (engineering validation test) fazi. Ovo je jedna od pocetnih test faza koja se odnosi na prve prototipove na kojima se testiraju osnovne funkcije, dizajn...

Kao sto smo i ranije pisali, oba prototipa imaju veci ekran dimenzija 3.95 inca, dijagonalno.



Apple ne planira samo da poveca dimenzije ekrana i ostavi trenutnu rezoluciju, vec i da doda piksele u rezoluciju. Pominje se ce nova rezolucija biti 640 x 1136 piksela, to je dodatnih 176 piksela u duzini. Ekran ce navodno biti iste sirine tj. 4.93cm ali ce se visina povecati na 8.76cm sto je skoro 16:9 ondos ekrana sto je povoljno za gledanje filmova.

Takodje se navodi da prototip modeli imaju ne promenjeni Home taster ali manji dock konektor.

Ako želite da pratite došavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: