Pronađi članak:

23. 5. 2012.

Najbolja vodootporna zaštita za iPhone od svega 0.25mm



Ko je imao priliku da koristi vodootporne zastite za iPhone mogao je da naidje na ruzna i ne tako prakticna resenja. Ja konkretno koristim Aquapac, i iako sam jako zadovoljan funkcijom, dizajn mi se ni malo ne dopada, jer je vise kesa neko maska.

Kompanija Case Marine je napravila pravu masku za iPhone debljine svega 0.25mm koja ne samo da stiti od vode vec ne narusava oblik telefona.

Napravljena je od poliuretana sa akrilatnom zastitom za ekran. Toliko je tanka da preko moze da ide neka druga zastitna maska.



Vodootporna je do 10m dubine pa ne samo da necete morati da brinete oko kise vec cete moci slobodno da ronite i iskoristite super kameru iPhona pod vodom.

Maska jos uvek nije u prodaji ali ce cena biti 15-35$, u zavisnosti od paketa. Bice dostupne za iPhone 3G, 3Gs, 4, 4S, iPad modele i jos neke druge popularne telefone drugih proizvodjaca.

Pogledaje video:




Vise detalja na oficijelnoj stranici.

Još zanimljive dodatne opreme za iUredjaje možete pronaći u našoj galeriji opreme.

Ako želite da pratite došavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

4 коментара:

  1. Анониман23. мај 2012. 14:43

    Ja ne znam da li da kupim? nasao sam za 6$ na ebay-u

    ОдговориИзбриши
  2. Kupio bi i ja.. Ali ne bi da narucujem preko ebay-a

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман23. мај 2012. 21:19

    Kad pre su napravili kopiju i izbacili je na eBay?!Realno, na ebay-u mogu da se nadju no-name proizvodi koji su podjednako dobri!

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман23. мај 2012. 21:25

    Anoniman Ja bih narucila preko Ebay-a ako narucujes i ako bi mi izasao u susret da narucis i meni... Platila bih ti unapred!! Sanja

    ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: