Pronađi članak:

12. 5. 2012.

RedSn0w sada omogućava downgrade za iPhone 4S i iPad 2 i 3


iPhone Dev-Tim je izbacio novu verziju RedSn0w 0.9.11b1 alatke koja vam omogućava da odradite downgrade sa iOS 5.1 ili iOS 5.1.1 na iOS 5.0.1 na svim A5 i A5X urđajima (iPad 2, iPad 3 i iPhone 4S), ako imate sačuvan SHSH.

Program sada direktno podržava restore IPSWa na vaš iUređaj.

Par stvari koje trebate znati pre nego što uradite downgrade:



  • Nova opcija za downgrade se nazlazi pod Extras>>>Even More>>>Restore
  • Ne mozete napraviti downgrade bez SHSH Blobova. To ste mogli uraditi automatski putem Cydia servera ili putem TinyUmbreallae. Novi RedSn0w podrzava automatsko skidanje sa Cydia servera, sto znaci ako ste imali jailbreak za vrijeme iOS 5.1 najvjerovatnije vec imate ove SHSH blobove
  • Nova downgrade metoda ce vam podici baseband na najnoviji baseband posto ovaj hack radi na nacin da prvo ponovo podigne iPhone na iOS 5.1 (pri cemu se podigne baseband) pa g a onda vrati na iOS 5.0.1 (ali ne spusti baseband posto je to nemoguce). Ako koristite metodu otkljucavanja za koju vam je potrebna odredjena inacica basebanda NE KORISTITE OVAJ DOWNGRADE PROCES!
  • Ako ste koristili SAM unlock onda mozete koristiti ovu downgrade metodu. Naravno ne zaboravite da napravite backup SAM aktivacije za svaki slucaj pomoću našeg uputstva.
  • Ova metoda se lako moze zakrpiti od strane Apple i pravo je cudo da je vec nisu zakrpili
  • Najmanje testirani iUredaji su iPad 2.3 i iPad 3.2. Ako nadjete neki bug sa ovim uredajim javite ga iDev Teamu

Novi RedSn0w ima jako puno potpuno novog koda. Osim za downgrade trebali bi ste nastaviti koristiti RedSnow v0.9.10b8b za jailbreakanje uredaja.

Update: Provukla se greška u programu koja onemogućava downgrade iPhone 4S na iOS 5.0.1 (verzija 9A406). Dok Dev Time ne ispravi grešku u novoj verziji izaberite verziju 9A405.

Preuzimanje redsn0w 0.9.11b1:

Ako želite da pratite došavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: