Pronađi članak:

1. 8. 2012.

Novi Google Earth donosi 3D mape na iOS



Aplikacija Google Earth za iOS 5 nedavno je dobila veliki apdejt, pa od sada njeni korisnici mogu uživati u 3D prikazu gradova.

Napominjemo da ova novina dolazi pre nego što iOS 6 i zvanično stupi na scenu, s obzirom da je kompanija Apple odlučila da u njega uključi svoj sopstveni softver sa 3D mapama i ostavi Google Maps po strani.



Prema onome što smo mogli da vidimo, novi Google Earth je poprilično dobar, a čak se može reći da će moći da parira Apple–ovim Flyover mapama. Od gradova, trenutno su dostupni 3D prikazi Los Anđelesa, Bostona, San Franciska, Ženeve i Rima, ali iz Google – a stižu obećanja da će u narednim nedeljama biti dodato još gradova.

Imajte u vidu da, ukoliko želite da instalirate ovu verziju aplikacije, morate imati barem iPhone 4S, iPad 2 ili iPad treće generacije, a možete je preuzeti sa iTunes – a besplatno.


Google Earth besplatno preuzimanje. Ako imate problema sa preuzimanjem na iTunes/Appstore stranici, izvolite .ipa fajl (22MB) koji trebate samo da prevučete u iTunes. Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: itbox

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: