Pronađi članak:

19. 8. 2012.

PhoneClean: Čišćenje iUređaja pomoću računara


Kao i svaki drugi operativni sistemi iOS tokom rada može nakupiti gomilu nepotrebnih fajlova koji samo zauzimaju dragocjenu memoriju. I kada mislite da ste u potpunosti uklonili neku aplikaciju sa vašeg uređaja često ona za sobom može ostaviti cache i offline fajlove, cookies i štošta drugo. Do sada je jedino rešenje bilo (osim čistog Restore-a, naravno) da imate jailbreakovan uređaj pa da instalirate iCleaner dodatak koji smo već opisali ranije.

PhoneClean je program napravljen za Windows računar a njegov jedini zadatak je da vaš iUređaj skenira pa da sa njega ukloni nagomilano đubre. Dakle, nije vam potreban jailbreak, samo vaš računar, USB kabl i naravno vaš iUređaj.

Kada instalirate program na računar, spojite iPhone, iPad, iPod touch sa računarom i pokrenete PhoneClean. Program će analizirati đubre koje se nalazi na vašem iUređaju i ponuditi vam opciju da ga trajno ukloni. Nakon što je brisanje završeno ostaje vam samo opcija da podelite rezultate sa svojim prijateljima na Facebook mreži i tako ukažete malu zahvalnost developerima.



Programeri obećaju da će nakon ovog “tretmana” vaš uređaj raditi brže i rasterećenije. PhoneClean je na iPhonu 4 koji smo koristili za test uklonio čak 484 MB!


PhoneClean možete potpuno besplatno da preuzmete ovde. Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: