Pronađi članak:

31. 8. 2012.

StatusBulletin: Lepše trake za obaveštenja [CYDIA]



Danas vam predstavljamo još jedan Cydia dodak koji je moga da bude napravljen od strane samog Apple-a s obzirom koliko deluje se lepo uklapa u iOS.

Namena StatusBulletin-a je da smesti trake tj. banner-e koje se pojavljuju u vrhu ekrana prilikom stizanja nekog obaveštenja u status bar i tako ih načini prikladnijim i manje upadljivim.




Posle instalacije, u podešavanjima ćete dobiti par opcija. Možete namestiti koje aplikacije će imati obaveštenja standardno, a koja modifikovano pomoću StatusBulletin-a. A možete birati i nekoliko različitih grafičkih izgleda banner-a.

Ako ste vi jedan od onih kome su trenutna obavestenja velika i predugo se zadržavaju na ekranu, za vas je StatusBulletin.

Evo kako izgledaju trenutne trake (levo), a kako će izgledati po instalaciji dodatka (desno):


Sadržaj obaveštenja (npr. tekst SMSa) će skrolovati sa desne strane na levo, a traka sam nestaje posle kratkog vremena. Sa desne strane se pojavljuje i malo iks dugmence pomoću koga zatvarate traku.




Pokrenite Cydiju i preuzmite ga besplatno. Pogledajte video demo:



Još zanimljivih dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: