Pronađi članak:

10. 9. 2012.

Apple planira da predstavi i nove modele iPoda


Apple će u sredu, 12. septembra, održati konferenciju na kojoj će biti predstavljen novi iPhone.

Međutim, iPhone neće biti jedini novitet, predstavljen u Yerba Buena centru u San Francisku. Sajt 9to5mac prenosi da možemo očekivati i nove modele iPoda.

Prema njihovim saznanjima, Apple će predstaviti novi iPod shuffle, novi iPod nano i iPod touch.

Shuffle će pretrpeti promene u vidu novih boja. Trenutno je dostupan u pet boja, dok se očekuje uvođenje još tri nove boje. Nova generacija uređaja prodavaće se po ceni od 49 dolara kao i do sada



Veće promene očekuju se za model iPod nano koji bi mogao da ima novi dizajn tačnije da bude veći. Biće dostupan u osam boja kao i shuffle i mogao bi da bude samo jednog kapaciteta a ne kao do sada u 8GB ili 16GB.

Za iPod touch se priča da bi mogao da dobije veći ekran dimenzija 4 inča, kao što se priča i za novi iPhone. A trebao bi da bude dostupan po cenama od 299 i 399 dolara.

Pored novih iPoda, neće nas iznenaditi ni manji iPad, proizvod o kome se dosta spekulisalo poslednjih meseci, kao ni Apple TV.

Ostaje nam još dva dana do zvaničnog predstavljanja novih prouzvoda. Vidimo se u sredu 12. septembra u 19h kada ćemo prenositi događaj uživo!

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: