Pronađi članak:

11. 9. 2012.

Google Drive za iOS od sada omogućava manipulaciju skladištenim fajlovima



Google-ov cloud servis Drive je ažuriran za iOS (i Android) verziju, objavio je Google na svom blogu. Google Drive je cloud servis koji vam omogućava kreiranje, deljenje i skladištenje dokumenata na jednom mestu, sa besplatnim prostorom od 5GB i mogućnošću proširenja.

Ukoliko koristite Drive aplikaciju na iOS uređaju, od danas možete uređivati Google dokumente – možete napraviti novi dokument, izmeniti postojeći ili oblikovati tekst. I, baš kao i na vašem računaru, moći ćete videti promene drugih ljudi odmah nakon što su ih oni napravili. Uz to, sada možete pregledavati Google prezentacije na svojim iOS uređajima u full-screen modu, a prevlačenjem po ekranu se prebacujete između slajdova.

-->

Verzija aplikacije za Android takođe je ažurirana – od sada u aplikaciji možete videti komentare, odgovarati na njih, sami komentarisati ili pregledati tabele u Google dokumentima. Takođe, sposobnosti pregledavanja prezentacija iste su kao i kod iOS uređaja.

Preuzmite Google Drive besplatno la linkova ispod:




Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: zimo

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: