Pronađi članak:

13. 10. 2012.

iPad mini će se proizvoditi samo u Wi-Fi verziji


U moru informacija koje pristižu o novom proizvodu kompanije Apple” tabletu iPad mini, najnovija nam otkriva da će ovaj proizvod biti sa samo Wi-fi konekcijom.

Od kada je najavljeno da će nova verzija tableta iPad biti predstavljena sredinom oktobra, svakodnevno se pojavljuju brojne "informacije" o novom proizvodu. Prema poslednjim saznanjima, ovaj tablet biće prilagođen samo Wi-fi mrežama.

Ove nezvanične informacije objavio je britanski “Guardian” koji se poziva na neimenovani izvor iz kompanije Apple. Prema njihovim saznanjima, ova verzija tableta neće biti prilagođena 3G ili 4G konekciji.

Ako se zaista odlučila za ovakav potez, kompanija Apple mogla bi da snizi predviđenu cenu tableta, zbog umanjenih troškova proizvodnje, piše “Daily Telegraph”.




iPad mini očekuje se da bude u prodaji 2. novembra. Međutim, još uvek nije poznato po kojoj će se ceni prodavati kao ni to da li će se u prodaji naći istovremeno u SAD i Evropi.

Prema izvorima "Wall Street Journal-a", Apple je poručio čak 10 miliona iPada mini od svojih proizvođača u Aziji. Ranije je čitalac sajta Gizmodo Martin Hajek podelio sa svetom svoj realistični dizaj mini verzije tableta koje možete pogledati ovde.

Prema najnovijim infomacijama sajta AllThingsD manja verzija izuzetno uspešnog tableta iPad će po prvi put javnosti biti predstavljena 23. oktobra.



UPDATE:

Ova informacija se pokazala kao netačna jer je izbačeni iPad mini osim WiFI povezivanja dostupan i preko mobilne mreže tačnije preko svih protokola LTE, GSM/UMTS(HSPA, HSPA+, DC-HSDPA). Za to vam je potrebna nano-SIM kartica lokalnog operatera.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: