Pronađi članak:

28. 10. 2012.

[UPUTSTVO] Kako da sakrijete iOS ikonice bez jailbreaka?


Svi mi ne koristima barem neku od originalnih aplikacija koje dolaze već instalirane ne iUređaje. Na primer Stocks aplikacija je jedna koju, sigurni smo, većina nas ne koristi. Ili možda imate alternativnu aplikaciju sa AppStore-a kao bolje rešenje za neku od Apple-ovih preinstaliranih aplikacija (npr. Chrome umesto Safarija, Sparrow umesto Mail) pa želite da sakrijete originalne. Postoje Cydia dodaci koji ovo omogućavaju npr. Poof, ali za to vam je naravno potreban jailbreak. Ako nemate odrađen jailbrek, danas ćemo vam pokazati kako ipak da sakrijete aplikacije.

Da počnemo:




1. Preko Safari pretraživača posetite www.cydiahacks.com

2. Na sajtu nađite app koju želite da sakrijete

3. Izaberite tu aplikaciju dodirom i iskočiće vam prozorče gde trebate da izaberete Install

4.
Instalacija će navodno biti neuspešna ali to je normalno. Kada vam iskoči prozor "Unable to Download Application", samo izaberite Done. App koju ste želeli da sakrijete će sada imati sivu ikonicu


5. Dodirnite i držite tu aplikaicju kao kada želite da je uninstalirate (dok ne požne da se drmusa) i izaberite X da je uklonite. I to je to!

Par stvari koje trebate da znate. Ako želite da skarijete više ikonica, samo ponovite proces. Ako želite da sakrijete AppStore, obavite to na kraju, posle sakrivanja ostalih aplikacija, jer iz nekog razloga ako sakrijete nju prvo, nećete moći da sakrivate ostale aplikacije. Ako želite da povratite aplikacije koje ste sakrili, jednostavni Reboot-ujte telefon.

Ako smatrate da je uputstvo korisno, podelite ga sa prijtatelima na Facebook-u ili Twitter-u. Još mnogo korisnih uputstava možete pronaći u našoj galeriji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: appadvice

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: