Pronađi članak:

10. 11. 2012.

Problem sa skrolovanjem na iPhonu 5


Izgleda da je još jedan nedostatak otkriven na novom iPhonu 5 a odnosi se na njegov veliki 4-inčni Retina ekran osetljiv na dodir.

Kada skrolujete dijagonalno po ekranu na velikom brzinom dolazi do smanjenog odziva ili potpunog prestanka oČitavanja dodira.

Ovo nije slučaj sa prethodnim generacijama iPhona 4 i 4S sa istim operativnim sistemom iOS 6. Problem je evidentan, kao što možete videti na snimku.






Iako ovakvo baratanje ekranom nije svakodnevna uobičajena aktivnost moguće je da mnogo korisnici neće bitiugroženi. Ali problem će biti u (popularnim) igricama poput Infinity Blade i Fruit Ninja koje zahtevaju ovakve pokrete.

Problem je zapažen i kod iPod touch-a poslednje generacije koji ima iste karakteristike ekrana kao iPhone 5. Ako imate iPhone 5 ili iPod touch istestirajte ga pa nam javite da li je problem prisutan i kod vas.

Nadamo se iskreno da je problem softverskog porekla a ne hardverskog. Još uvek se niko nije javio povodom problema iz Apple-a sa objašnjenjem.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: macrumors

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: