Pronađi članak:

23. 12. 2012.

Poke: Nova Facebook aplikacija za slanje privremenih poruka [DOWNLOAD]


Facebook je lansirao novu aplikaciju za iUređaje pod nazivom Poke. Aplikacija omogućava da "bocnete" svoje Facebook prijatelje tako što ćete im poslati privremenu poruku, sliku ili video.

Kada kažemo privremenu, mislimo na to da ono što šaljete ima "rok trajanja". Poslati sadržaj će biti prikazan vašem prijatelju onoliko sekundi koliko odredite: 1, 3, 5 ili 10 posle čega se poruka gubi zauvek.

Sada vam pada na pamet da uradite screen-shot dobijene poruke da biste je sačuvali zauvek. Ako se to desi, onaj koje poslao poruku će biti obavešten ako napravite screen-shot. App dozvoljava da komunicirate sa više prijatelja od jednom.




Aplikacija je odvojena of Facebook servisa u smislu da ako poke-ujete nekoga pomoću aplikacije, on to neće videti na Facebook.com sajtu i obrnuto, standardno bockanje sa sajta se neće prikazivati u ovoj aplikaciji. Jedina veza je ta što aplikacija izlistava vaše FB prijatelje.

Inače, ova aplikacije ja Cukebergova konkurencija ultra popularnom instant chat servisu Snapchat.




Poke aplikacija je besplatna i možete je preuzeti odavde [DOWNLOAD]. Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Ne zaboratvite da zapratite iAnatomiju na Facebook-u i pridružite se najvećoj zajednici ljubitelja Apple-a na ovim prostorima!

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: