Pronađi članak:

29. 1. 2013.

Apple predstavio iPad sa 128GB prostora



Glasine da se sprema iPad od 128GB su bile tačne, Apple je upravo predstavio iPad četvrte generacije i u verziji od 128GB.

Korisnici kojima je 64GB bilo malo sada neće morati da brinu oko prostora za skladištenje multimedije i aplikacija. Apple već drži većinu udela u tžištu tableta a ovime će se broj korisnika samo povećati.

Možemo da razumemo zašto je 64GB bilo malo jer na App Store-u prostoje aplikacije po nekoliko gigabajta. Zatim bolje kamere prave veće video snimke i fotke. Kada se to sakupi, prostor može da zafali.




Samo poslednaj generacija iPada je dobila ovo poboljšanje. Osim većeg prostora, nema ništa novo. I dalje ima A6X procesor, Retina ekran od 9.7 inča, LTE...

Prodaja će početi od 5 februara ove godine. Ovo je trenutno iOS sa najviše memorije, do sada ni jedan nije imao 128GB prostora. A naravno i najskuplji jer je cena za WiFi model 799 američkih dolara dok je model sa WiFi + cellular čak 929 dolara.

Sigurno smo da ćemo u budućnosti viđati i druge iUređaje sa više gigabajta prostora, pa možda i više od 128.

Da li vi imate iPad i sa koliko prostora? Koliko od toga je popunjeno?

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: