Pronađi članak:

3. 1. 2013.

EX Hybrid je maska i tastatura i gamepad kontroler za iPhone [DODATNA OPREMA]



EX Hybrid je, kao što možete pročitati iz naslova, multifunkcionalno parče dodatne opreme za vaš iPhone 5. To je zaštitna maska, eksterna tasatura i gamepad kontroler. Kada čujete za kombinovane dodatke odmah pomislite na robusnu glomaznu opremu koja kvari izgleda vašeg iUređaja. Sa EX Hybrid nije tako jer je u pitanju elegantno rešenje zasnovano na magnetima i Bluetooth 3.0 konekciji.

U paketu se dobija maska koja se nakači na iPhone na koju se magnetno kače pločice. Ako hoćete gamepad nakačite jedan dodatak, ako hoćete tastaturu nakačite drugi dodatak, a kada ne koristite jedan od ova dva, okrenete dodatke na drugu stranu i imate zaštitnu masku.




Montira se lako, pločice se automatski ravnaju zahvaljujući magnetima pa neće štrčati. Završna obrada je kvalitetna, poseduje ulaz za USB punjenje i lampicu kao indikator baterije i dolaze u beloj i crnoj boji.











Sama tastatura je kako kažu najlakša i najmanja na svetu (2mm) i ona zaista izgleda super jer nije plastična sastavljena od mnogo gadnih delova, već je aliminijumska. Otporna je na vodu i prašinu. Puni se za svega 1h a baterija u radnom režimu drži 40sati dok u stand-by režimu čak 160 sati.

Ako vam se dopada ovo rešenje, možete ga imati za 49.90 dolara. Poručivanje sa ove adrese.



Još zanimljive dodatne opreme možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: