Pronađi članak:

20. 2. 2013.

Izašao iOS 6.1.2 koji popravlja nekoliko propusta [DOWNLOAD]


Kao što se i očekivalo, Apple je izbacio novu update za iOS verzija 6.0.1. Ona donosi nekolik oobećanih poboljšanja/zakrpa pronađenih na iOS 6.1.

Evo šta je sve novo:

  • ispravljen Microsoft Exchange Server bug
  • popravljen problem sa brzim pražnjenjem baterije
  • ispravljen veliki sigurnosni propust




Update na iOS 6.1.2 možete uraditi direktno sa linkova ispod ili pomoću iTunesa, nikako preko iUređaja (OTA):


Ali većinu nas interesuje da li je Apple zakrpio propust koji omogućava jailreak? Evad3rs programerski tim je potvrdio da iOS 6.1.2 može da se jailbreakuje sa najnovijom verzijom evasi0n alatke 1.4 koju su izbacili ubrzo pošto je Apple izbacio poslednji iOS.

Alatku za jailbreak kao i uputstvo za za njegovo obavljanje naći ćete u našem sledećem članku.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

8 коментара:

  1. ja sam juce inatalirao 6.1.2 i iphone mi se nakon instalacije iskljucijo jer nije imao baterije,kada sam ga napunio on se upalio i sve se promenilo , moj Wallpaper se promenio kada sam kliknuo slide pisalo je da pratim sledece korake i ja sam kliknuo continue .. i pojavio se usb sa itunes logom. ja sam ga prikljucio na itunes i pisalo mi je u itunes na kompjuteru da moram da uradim restore . ja sam uradio restore i sve lepooo i kada se telefon upalio posle restore bila je siva pozadina i ja sam slideovao i pisalo je da odaberem jezik, pa zemlju i onda se ponovo pojavio usb sa itunes logom ja sam ga ponovo prikljucio na itunes i kada je ucitao moj iphone pisalo je:THERE IS PROBLEM WITH YOUR IPHONE .. STA DA RADIM ????

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da li je tako bilo i sa ranijim verzijama? Probaj da napravis custom 6 i da ga (h)aktiviras

      Избриши
    2. pojavi mio se siva ikonica sa iphone nazivom i kad pratim one korake , a kad dodjem do onog obavestenja da se konektujem na itunes ja se konektuje m a i tamo mi kaze da imam problem sa iphone i da posetim najblizi apple store a u desnom gornjem uglu mi stoji neki katanac,nikad mi se nije desilo ovo ..uvek sam radio update preko iphonea ... a kao da da uradim to custom 6 i da ga aktiviram ako ima na youtube posaljite mi link , hvala unapred ...

      Избриши
    3. izvinjkavam se nije siva ikonica nego siva pozadina .

      Избриши
  2. Zasto preporucujete da se nikako ne vrsi update preko iUredjaja?

    ОдговориИзбриши
  3. Да би могао да урадиш Јаилбреак...

    ОдговориИзбриши
  4. I meni se takodje desilo da se prikaze itunes logo na telefonu. sada skidam restore pa da vidim hoce li moci -.-"

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман5. март 2013. 14:18

    http://www.youtube.com/watch?v=_5Ysl6qHqm4 POGLEDAJTEE,imam isti ovakav problem , kako da se resim ovoga... Hvala unapred!!!

    ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: