Pronađi članak:

21. 2. 2013.

Moj Vip: Domaća aplikacija za korisnike Vip mreže [DOWNLOAD]


Domaći operater Vip mobile nedavno je izbacio aplikaciju za iOS koja svojim korisnicima omogućava uvid i kontrolu računa kao i još dosta korisnih opcija.

Moj Vip je aplikacija koja omogućava korisnicima mobilne mreže Vip mobile da u svakom trenutku provere trenutno stanje tarifnog paketa koji koriste, zaduženje i ostale dostupne informacije u skladu sa tarifom koju koriste, kao i lakšu aktivaciju tarifnih dodataka i praćenje njihove potrošnje.

Takođe, aplikacija omogućava pregledanje, čitanje i deljenje vesti iz Vipa, pronalaženje lokacija Vip prodajnih centara na mapi i pregled sekcije Podrška, sa najčešće postavljanim pitanjima i odgovorima. Ukoliko korisnik želi pristupiti svojim podacima preko WiFi-ja, može to uraditi unošenjem svog korisničkog imena i lozinke za Vip online račun.


Moj Vip nudi sledeće funkcionalnosti:

Moj račun (stanje računa i prikaz iskorišćenog saobraćaja: minuta, poruka i megabajta kao i mogućnost aktiviranja određenog tarifnog dodatka za postpejd korisnike) Novosti, Poslovnice i Podrška.

NAPOMENA: Pristup osnovnim sadržajima u aplikaciji kao što su Vesti iz Vipa, Stanje računa, Lokacije Vip prodajnih mesta i Podrška se ne naplaćuje. Tokom korišćenja, moguće je da aplikacija pristupa eksternim linkovima čije se korišćenje naplaćuje prema važećem Vip cenovniku. Protok podataka nastao korišćenjem aplikacije u romingu naplaćivaće se po važećim cenama za prenos podataka u romingu.




Aplikacija je dostupna na iPhonu 3GS, 4, 4S i 5 sa minimum iOS 4.3 i besplatno je možete preuzeti odavde [DOWNLOAD].

Šta drugo da zaključimo osim svaka čast za Vip! Ako ste korisnik ovog operatera, obavezno preuzmite aplikaciju. Za ostale, nadamo se da će i Telenor i Telekom izbaciti aplikaciju za podršku svojim korisnicima sa iOS platformom.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: