Pronađi članak:

9. 4. 2013.

iBusPlus - Aplikacija za javni prevoz u Beogradu [DOWNLOAD]


Svi koji žive u Beogradu, ili su ga ikada posetili, znaju koliko je javni prevoz rasprostranjen i koliko se oslanjamo na njega. Uvođenjem BusPlus-a, sistem je poboljšan a prevoz je postao tačan i dostupan za praćenje svima. Korisnici iUređaja će obradovati iBusPlus aplikacija.

Ona pruža podatke o lokaciji vozila, udaljenosti vozila od tražene stanice, lociranje pozicije, listu stanica i kodove i sve to na Google mapama.




Pomoću aplikacije možete besplatno zatražiti upit kada vozilo dolazi na vašu stanicu. Evo kako to da učinite:

  1. Pokrenite iBusPlus
  2. Strelicom iz gornjeg desnog ugla izaberete Locate Me
  3. Po izbacivanju spiska stanica na mapi izaberite vašu stanicu (ako niste sigurni, na svakoj stanici piše trocifreni br. stanice)
  4. Izaberite opciju Service (Free) - dobijate spisak udaljenosti autobusa
  5. Biranjem Show on map, dobijate tačne lokacije autobusa u blizini


Aplikacija je prilično jasna i jednostavna i neće vam biti potrebno mnogo vremena da skapirate kako radi. Jedino što je potrebno jeste da budete nakačeni na mobilni internet ili WiFi mrežu.

Autor aplikacije je domaći programer Vladislav Jevremović i ovo nije zvanična aplikacija BusPlus kompanije.

Ako živite u Beogradu ili ga posećujete s vremena na vreme, bez obzira da li koristite javni prevoz ili auto, ova aplikacija je obavezna jer nikada ne znate kada će zatrebati vama ili nekome u vašoj blizini, a još je i besplatna! Preuzimanje direktno sa ove adrese [DOWNLOAD].

Skinite aplikaciju i napišite nam svoje utiske.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: