Pronađi članak:

4. 4. 2013.

iOS 7 sa novim dizajnom već kasni


Jedna glasina koja se odnosi na novi Appleov mobilni operativni sistem. Kako stoji u postu John Grubera, inače čoveka od reči kada se radi o Appleovim glasinama, iOS 7 već kasni, a inženjeri koji rade na OS X 10.9 prebačeni su kako bi radili na razvoju novog OS-a.

Apple je poznat po ovakvim potezima i pokazuje sliku da ništa nije savršeno. Naime, u aprilu 2007. Apple je povukao inženjere koji su radili na OS X 10.5 kako bi radili na Mac OS X-u, inače prvom OS-u koji se pojavio na originalnom iPhonu — a koji je krenuo s isporukom u junu 2007.




Zanimljivo je da inženjeri s povlaštenim pozicijama imaju uređaje s polarizovanim ekranom koji smanjuju ugao gledanja, a sve to kako bi otežali prolaznicima i posmatračima da vide — očigledno drastične promene u dizajnu OS-a.

Rene Ritchie s portala iMore kaže kako će nova verzija iOS-a “rastužiti obožavatelje bogatih tekstura” što može upućivati na ranije glasine o flat dizajnu, odnosno kraju imitacijama kože, biljarskog stola, noteza, itd - skeuomorphism.

Očekuje se kako bi Apple s novim iPhoneom trebao izaći na leto, a hoće li već taj model imati novi iOS 7 pokazat će vrijeme.

Ako hoćete da imate flat izgled ikonica već danas, insalirajte FlatIcons sa Cydije!

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: zimo

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: