Pronađi članak:

28. 4. 2013.

Kako da osposobite Facebook "Chat Heads" širom celog iOS-a [CYDIA]


Novi Facebook je doneo plutajuće balončiće za ćaskanje odnosno Chat Heads opciju koja omogućava brz pristup kontaktima sa kojima se dopisujete bez da odlazite u Messages.

Ako koristite Facebook za komunikaciju sa prijateljima, dopašće vam se vest da je izašla modifikacija na Cydiji pod nazivom Messages Box koja omogućava Chat Heads širom celog iOS-a.

Gde god da se nalazite u iOS-u, imaćete dostupne kontakte za dopisivanje, njih možete premeštati ili ih naravno ukloniti.

Dodatak je besplatan i potražite ga na Cydiji, BigBoss izvor. Dodajemo da je on u beta fazi, ali mi nismo primetili nikakve nedostatke prilikom testiranja.




Neophodno je da imate jailbreakovan iUređaj sa iOS 6 i da imate instaliranu poslednju verziju facebook aplikacije. Po instalaciji, da nastavite razgovor sve što je potrebno jeste da zatvorite Facebook aplikaciju i balončići će biti dostupni svuda.

Bilo bi lepo da vidimo ovakav dodatak i za SMS odnosno iMessage aplikaciju.



Još zanimljivih modifikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: