Pronađi članak:

1. 4. 2013.

Zašto je iPad najbolji tablet?



Ako vas neko pita zašto je iPad najbolji tablet, pošaljite mu ovaj članak. Apple je lansirao posebnu stranicu u kojoj objašnjava zašto baš da se odlučite za kupovinu njihovog tableta.

„Kada je stigao iPad, nije postojalo ništa slično njemu. Još uvek ne postoji“, navode u kompaniji.

Nismo jedini koji misle da ćete ga obožavati

Ljudi vole da koriste iPad. Znamo jer su nam to oni rekli. U istraživanju J. D. Powera, Apple je postigao najviši mogući rang kada je u pitanju zadovoljstvo korisnika. Američki indeks za zadovoljstvo korisnika takođe je rankirao Apple na prvo mesto u kategoriji personalnih računara, koja uključuje i tablete.

Samo iPad ima toliko različitih aplikacija dizajniranih upravo za njega

Sa više od 300.000 aplikacija samo za iPad praktično se ne nazire kraj mogućnostima. Ovo nisu tek uvećane varijante aplikacija za pametne telefone, to su moćne aplikacije krojene za iskorišćavanje svih mogućnosti koje pruža iPad. Zato što su iPad i iPad mini tako brižno dizajnirani, svaka aplikacija radi na oba uređaja.




Prekrasno je napravljen i sve obavlja prekrasno

Napravljeni od visokokvalitetnih materijala poput aluminijuma i stakla, iPad i iPad mini su jedinstveno dizajnirani. To se na prvi pogled i vidi. Međutim, od prvog dodira shvatićete kako tu ima mnogo više od izgleda. To je zato što su Appleovi dizajneri i inženjeri radili zajedno kako bi stvorili uređaj upečatljiv iznutra kao što je i spolja. S moćnim čipovima, posebno dizajniranim od strane Applea, i brzom grafikom, istinska lepota iPada bi zapravo mogla da leži u činjenici da je zaprepašćujuće sposoban.

Baterija koja traje onoliko koliko vi to želite

iPad ne samo da vam pruža više mogućnosti, već vam omogućava da ih obavljate duže vremena. Čak i uz svoj tanak dizajn i neverovatne performanse, iPad ima neverovatno desetočasovno trajanje baterije. Otkako je ugledao svetlo dana, iPad je bio poznat po svom fenomenalnom trajanju baterije. A to je i danas slučaj i pored bržih i moćnijih uređaja.

Ostatak kampanje još navodi i dve veličine ekrana i njihov kvalitet, postojanje dve kamere, iTunes, iOS 6, iCkloud i korisničku podršku.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: apple

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: