Pronađi članak:

12. 6. 2013.

iOS 6 vs iOS 7 [GALERIJA]


Novi iOS 7 je prvi iOS koji je doživeo drastičnu grafičku izmenu otarasivši se naduvanih ikonica i imitacije pravih materijala. Pogledajte koliko se on razlikuje od svog prethodnika, trenutno aktuelnog iOS 6, u ovoj komparaciiji "rame uz rame".





Home Screen


Telefon


Folderi


Mape


Kompas


Notes


Digitron


Kalendar


Share meni


Novi Tweet


Novo obaveštenje


Mail


App Store


Notification Center


Multitasking


Muzika


Kamera


Siri


Poruke

Još slika ispod:



Kao što primećujete razlika je ogromna ali princip je isti. Biće potrebno neko vreme za prlagođavanje. Recite nam vaše utiske u našoj anketi.

Detaljnije o iOS 7 možete saznati ovde. Ako želite da sami probate iOS 7 na svom iUređaju pratite ovo uputstvo.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: redmondpie

7 коментара:

  1. Анониман12. јун 2013. 17:44

    iOS 6 ima puno bolji dizajn, ali iOS 7 ima puno bolje funkcije, ipak izgleda kao napravljen za malu djecu, tako da cu zadrzati iOS 6, a pretpostavljam da ce i veliki broj korisnika...:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман13. јун 2013. 20:21

      Slazem se. Nekako je sve drecavo. Negde se izgubio identitet , nema doslednosti... Recimo,ikonica za App Store,iTunes,Video skoro ista dok je za Photos potpuno promenjena. I nije mi jasno ako su umesto suncokreta stavili ovj geometriski oblik u duginim bojama zasto je onda ikonica za radio - radio,zasto nije kocka. Mislim malo banalizujem,ali razume se sta hocu da kazem. Iskreno vise sam ocekivao.

      Избриши
    2. Анониман14. јун 2013. 12:51

      Moram napomenuti i da su uocljive drasticne promjene u dizajnu ikonica, i opstem izgledu iOS 7....Zatim izgubio je se Apple-ov poznati sistem za otkljucavanje, po cemu svi prepoznaju Apple-ove proizvode, zatim poruke i keyboard, siri, notes test, mape, apsolutno sve....Nekako se izgubio onaj 3D ikonica, ovom promjenom. Prakticno, sve je nekako "izbeljelo" i izgubilo originalni izgled Apple-ovih aplikacija, ikonica itd. Kao da je neko probao nesto novo i originalno da napravi, i taj pokusaj je propao...Stvarno ne razumijem zasto teze ka mijenjanju ikonica, sistemu za otkljucavanje i nekim slicnim stvarima koje su karakteristicne za Apple-ove uredjaje. Priznajem da treba poboljsavati tehnologiju, ali mijenjati njen prepoznatljivi i originalni izgled, to je za mene cista glupost.

      Избриши
    3. Анониман14. јун 2013. 15:54

      Slazem se u potpunosti , zato sam i rekao da se gubi identitet. Duboko verujem da je Stiv ziv da do ovoga ne bi doslo , ali... :(

      Избриши
  2. Анониман13. јун 2013. 19:58

    Meni se manje-vise svidja , ali izgled aplikacija je najblaze receno odvratan.

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман14. јун 2013. 12:02

    Izgleda sareno i bzv, gledajuci fotke. Ali garantujem da kada bude i zvanicno na nasim uredjajima da ce IOS6 izgledati totalno zastarelo.

    ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: