Pronađi članak:

21. 6. 2013.

Pogledajte prvi trejler za film o Stivu Džobsu [VIDEO]



Pogledajte prvi dvoipo minutni trejler za film Jobs u kome glimi Eštom Kučer o životu Stiva Džobsa. Ovaj film je prvobitno bio zakazan za april ali je pomeren za septembar.






Ovo nije jedini film o Stivu Džobsu. Jedan je već izašao i u pitanju je parodija u produkciji Funny Or Die i možete ga pogledati ovde. A treći, od scenariste Arona Sorkina, koji je pisao scenario za Socijalnu Mrežu - film o nastanku Fejsbuka i Marku Cukebergu, je i dalje u pripremi. Ovaj treći je finansiran od strane Sony kompanije i radi se po oficijelnoj Džobsovoj biografiji Voltera Ajzaksona.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

4 коментара:

  1. Aman ljudi, David Fincher je rezirao Social Network, Alan Sorkin je samo pisao scenario - http://www.imdb.com/title/tt1285016/?ref_=sr_1

    Verujem da je i Steve Jobs koristio IMDB za vise informacija o filmovima...

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман22. јун 2013. 11:36

    Imam nekoliko pitanja za iAnatomiju. Zašto sve kopirate sa ove fb stranice: https://www.facebook.com/fansofapple
    ???

    Zašto se malo ne potrudite da vodite računa o pravopisnim greškama? Zašto za sebe govorite da ste najveća iPhone zajednica a imate samo 1.938 lajkova? Skoro sve što objavi fb stranica "Fans of Apple" vi kopirate, prevodite i stavljate na ovaj sajt. Zašto? Zašto ne budete originalni, jedinstveni?

    Već znam šta ćete da objavite u toku dana, i o čemu će da se piše. Zašto bi neko pratio vašu stranicu, kad može da prati Fans of Apple, koja ima jedan milion fanova?

    Ima još pitanja, ali u ovima je suština.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prvi put vidimo ovu fb stranu što si postavio, i na prvi pogled oni šeruju zanimljivosti (pretežno sličica) vezane za Apple, a ne konkretne članke. Sve što vidiš na njemu je preuzeto sa nekog drugog mesta. To nije krađa to je internet!

      Ako misliš konkretno na trejler za film, on je trenutno jedan od najpopularnijih videa na internetu (skoro milion pregleda za 1 dan na YT), vrti se svuda, svi ga šeruju i objavljuju.

      Što se tiče vest, ako pogledaš 20 top Apple blogova u roku od par dana primetićeš da svi manje-više objave istu vest. Takva je jednostavno situacija na Apple "sceni".

      Baci pogled na naš blog, umesto FB stranu, videćeš mnogo konkretnih članaka, uputstava, recenzija aplikacija...

      Hvala na sugestijama, svaki dan se trudimo da budemo bolji nego dan pre.

      Избриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: