Pronađi članak:

11. 8. 2013.

Novi iPhone stiže 10. septembra?



Izvori bliski sajtu AllThingsD prenose da bi Apple mogao da održi prezentaciju na kojoj će predstaviti novi model iPhona.

Ako nas pratite onda se sećate da su prethodni modeli iPhona bili predstavljeni u tom periodu tačnije 12. septembra iPhone 5, 4. oktobra iPhone 4S, tako da je informacija za 10. septembar vrlo verovatna.

Na prezentaciji su moguća dva scenarija tj. predstavljanje dva modela iPhona:

iPhone 5S - poboljšani iPhone 5 koji će verovatno imati isti spoljašnji izgled ali sa poboljšanim karakteristikama kao što su bolja kamera i jači procesor. Pošto je Apple kupio kompaniju Authentec, priča se da bi ovaj iPhone mogao da ima i izmenjeno Home dugme koji će biti ispupčeno i sadržće senzor za prepoznavanje prstiju ozrađeno od safira zbog bolje otpornosti na grebanje.




iPhone 5C - bi bila novost u politici proizvoda kompanije Apple. To bi trebao da bude jeftiniji model kojime bi Apple pokušao da preuzme tržište Samsungovih jeftinih modela. Ovaj iPhone je već navodno procureo i detaljnije o njemu možete pogledati ovde.

Mi iskreno mislimo da je ova mogućnost malo verovatna, ali ništa se ne zna s obzirom da je strategija Tima Kuka u vođenju Apple-a drugačija u odnosu na njegovog predhodnika Stiva Džobsa.

Osim novog iPhona sigurno će biti predstavljene i puštene u promet finalne verzije iOS 7 i OS X Mavericks.

Koliko mislite da je realno da Apple predstavi dva modela iPhona na jesen?

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: AllThingsD

1 коментар:

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: