Pronađi članak:

21. 8. 2013.

Svi korisnici Mailbox aplikacije dobijaju 1GB Dropbox prostora



Siguran sam kako su mnogi naši čitaoci upoznati sa odličnim, po mnogima najboljim, email klijentom za iOS – aplikacijom Mailbox. Minimalistično dizajnirano korisničko okruženje sa intuitivnim svajp komandama doneli su ovoj aplikaciji mnogo poklonika a najčešće izgovoren zaključak je da Appleova standardna Mail aplikacija može naučiti mnogo od ove.

Ogromna popularnost je dovela i do toga da je u martu Mailbox kupljen od strane kompanije Dropbox. Jedan od vodećih cloud servisa koji vam svoje servere stavlja na raspolaganje kao virtuelnu memoriju video je potencijal u ovoj novopridošlici i ne bez razloga. Inače, Dropbox radi na taj način što vam poklanja dodatni prostor za upload svojih dokumenata, fotki tako što vas tera da ga zaradite. Preporučite li servis prijatelju dobićete još 500MB, povežete li ga sa svojim Facebook i Twitter profilima dobit ćete po 125MB i tako dalje.






Logičan korak u ovom “nagradnom otimanju” je nedavno uvedeno povezivanje Mailbox aplikacije sa Dropbox računom za šta dobijete celih 1GB dodatnog prostora! Sve što trebate učiniti je pokrenuti Mailbox aplikaciju sa svog iUređaja, ući u Settings i dodati svoj Dropbox račun. Ako ste ga dodali nekad ranije potrebno je samo da ga odjavite pa ponovo prijavite kako bi maznuli svoju nagradnu “gigu” Dropbox prostora.

Ukoliko već nemate Dropbox račun napraviti ga možete ovde, a besplatnu Mailbox aplikaciju skinuti ovde.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

preuzeto sa: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: