Pronađi članak:

1. 11. 2013.

Domaća igrica Zombies: Run or Kill inspirisana maštom jednog desetogodišnjaka


Danas vam predstavljamo domaću igricu Zombies: Run or Kill čiji su gameplay kao i svi likovi u potpunosti plod mašte mladog dvanestogodisnjeg desetogodišnjeg Luke Pavlovića (hvala Lukinoj mami na ispravci ).

Zombi Pucacka Igrica je odlicna igrica za ubijanje dosade, ali i super zarazna igrica koja moze da se igra satima! Prijavi se sa svojim Google+ nalogom i pridruzi se najboljim zombi ubicama!

Naše selo je bilo puno mira i tišine dok se zombi apokalipsa nije desila. Zivi mrtvaci se danas mogu videti svuda. Ti si jedan od retkih koji je preziveo napad. Ti kao specijalni agent imas veoma odgovoran zadatak - da pokusas da pronadjes druge prezivele i da se otarasis odvratnih zombija. Ili bezi od tih dugorukih zombija ili skupljaj oruzja i ubijaj ih!

Ova besplatna pucacka igrica će učiniti tvoj život interesantnijim. Kada počnes da igras ovu igru, nećes moći da se zaustavis. Moraćes da budes pametan da bi ubio zombije, koji su potpuno bez mozga. U toku igre nailazices na razlicite vrste zombija - neki su niski, a neki visoki, neki nose seciva, a drugi su mali i brzi banditi. Najopsaniji su svakako Hulkozombi koji je neizmerno jak, kao i kralj svih zombija koji ima svoj mac i stit i ne predaje se tako lako!






Na raspolaganju su ti razlicite vrste oruzja, ali nije ti svo oruzje dostupno odmah. Da bi sebi obezbedio bolje i jace oruzje, kao sto je laserski top, moras da ubijes dosta zombija i da napredujes u igri. Standardno oruzje je mač, ali postoji i poseban laserski mac da ti pomogne da unistis zombi horde. Sto vise zombija ubijes, vise iskustva stices, i na taj način dobijas više metaka za pištolj i pušku. Želeli smo da ova igrica bude zanimljiva, tako da se ona u stvari sastoji u ispunjavanju misija. U svakom trenutku imaces po 3 misije koje ces morati da ispunis, i sa svakom ispunjenom misijom, dobijaces XP poene i mogucnost da imas jace oruzje. Pucacine su napopularnije igrice trenutno, a sta je bolje od zombi pucacine!

Sto više igras, to postajes sve bolji, a zombija ima sve manje, zato igraj i pucaj sve dok jednog dana ne postanes pravi zombi terminator!



Ova igrica će definitivno biti zanimljiva među igračima mlađe populacije. Pre nego što je preuzmete, možete je isprobati u Flash varijanti ovde. Adresa za besplatno preuzimanje ispod:




Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

2 коментара:

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: