Pronađi članak:

15. 11. 2013.

Izbačeni iOS 7.0.4 i 6.1.5 [DOWNLOAD]



Apple je izbacio novi update za iOS 7 sa oznakom 7.0.4, kao i iOS 6.1.5 za pojedine iUređaje.

iOS 7.0.4 donosi sitne ispravke grešaka i poboljšanja, a najveća ispravka se odnosi na problem koji je nekim korisnicima prouzrokovao nemogućnost uspostavljanja FaceTime poziva.

Izgleda da je sada rešen problem sa iMessage aplikacijom, potrebno je da po instalaciji iOS 7.0.4 reaktivirate iMessage (via @1zverko)




iOS 7 ne donosi nikakva sigurnosna unaprađenja tako da je potpuno siguran za preuzimanje ako ste već na nekoj verziji iOS-a 7, a čekate jailbreak.


U isto vreme izbačen je i iOS 6.1.5 ali samo za iPod touch 4. generacije koji se takođe odnosi na ispravku bagova vezanih za FaceTime.

Ako ste na iOS 6 verziji 6.1.2 ili nižoj i imate jailbreak, ne radite update na iOS 6.1.5 jer on ne može da se jailbreakuje.

Kao i do sada, ove iOS verzije možete preuzeti sa naše stranice za iOS DOWNLOAD, ili direktno preko iUređaja (Settings/ General/ Software Update).

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: